Diensten

A-Z Website

Wij zorgen ervoor dat uw project wordt gerealiseerd van A tot Z. Van het creëren van uw domein & hosting, tot de ontwikkeling van uw website. U hoeft zich nergens iets van aan te trekken en enkel het resultaat te beoordelen.

Design

Het design is één van de belangrijkste onderdelen van uw website. Het zorgt er voor dat uw bezoekers aangetrokken worden en dat hun bezoek op de website zo aangenaam mogelijk verloopt. Design gaat echter niet alleen om kleurtjes en afbeeldingen, het gaat ook om structuur en gebruiksvriendelijkheid. Al deze onderdelen moeten hand in hand gaan, zodat iedereen zijn weg gemakkelijk vindt en niet gebombardeerd wordt met een overdreven drukke styling. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in lichte, maar mooie websites. Bent u op zoek naar een flash-applicatie dan bent u bij ons niet aan het juiste adres...

 

Ontwikkeling op maat

U heeft specifieke noden? Afhankelijk van de gevraagde webapplicatie maken wij een offerte die aan uw noden voldoet. Een inlogmodule voor het downloaden van privébestanden, een online portfolio, dynamische grafieken, gegenereerde pdf-bestanden,... u noemt het maar en wij maken het voor u!

 

<< Terug