Get online met VALIC webdesign

Wilt u een nieuwe website, uw oude vervangen of gewoon een nieuwe look geven aan uw huidige webstek? VALIC webdesign regelt het voor u. Dankzij jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites staan wij garant voor een snelle, gebruiksvriendelijke en mooi ogende website.

Vandaag de dag kan niemand meer zonder een website. Toon je favoriete hobby aan familie en vrienden of begin een heuse webshop voor je zelfstandige zaak. Er is geen enkel ander medium waarmee je zoveel mensen tegelijk bereikt op zo'n goedkope manier.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en surf morgen mee op de golven van het web!

Enkele van onze troeven:

Google  analytics Google analytics

Al onze websites worden standaard uitgerust met Google Analytics. Zo kan u ten allen tijde het verkeer op uw website opvolgen.

 

SEO Search engine optimalization

Uw site wordt geoptimaliseerd voor zoekrobotten, zodat deze steeds bovenaan de zoeklijsten van Google ed. te vinden is.

 

Facebook Integratie met sociale netwerk sites

Indien gewenst kan uw website geïntegreerd worden met sociale netwerksites als facebook, twitter,...

 

CMS Eigen ontwikkelde CMS

We hebben een eigen ontwikkelde CMS, die u in staat stelt uw eigen website online te beheren. U kan hiermee op een eenvoudige manier de inhoud van uw website aanpassen.

 

JQUery JQuery specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van JQuery applicaties, waardoor uw site er nog mooier en dynamischer uitziet. JQuery is een JavaScript framework dat zorgt voor mooie visuele effecten en een eenvoudig gebruik van AJAX.

 

OsCommerce OsCommerce ervaring

Wilt u uw produkten online aanbieden, dan is OsCommerce de ideale oplossing. Wij hebben reeds een uitgebreide ervaring in het installeren en aanpassen van OsCommerce. We bekijken samen met u de noden van uw webwinkel en zorgen voor een platform op maat.

 

 

<< Terug